“Een persoonlijke benadering van zowel
kinderen als ouders
staat bij ons voorop!”

Ons team

Leona Versluis
Leona Versluis – pedagogisch medewerker, MT lid, zorgcoach, mentor

Ik ben Leona Versluis. Vanaf juli 2001 werk ik in de Kinderopvang. In juni 2007 ben ik op Kindcentrum Alexandra gaan werken. Eerst als pedagogisch medewerker en inmiddels ben ik lid van het managementteam, zorgcoach en mentor. Met veel plezier ga ik naar mijn werk. Het is leuk dat je steeds meer adviezen kunt geven, omdat je het werk al langer doet en ervaring hebt opgedaan. Het blijft bijzonder om de ontwikkeling van een kind te volgen en bij te dragen aan die ontwikkeling. Ik ben twee dagen werkzaam op de groep en anderhalve dag verricht ik op kantoor werkzaamheden. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn man en dochter, zoals lekker fietsen in de omgeving van Gorinchem of op de Veluwe en dan samen picknicken in het bos. Daarbij sport ik graag en ben ik veel buiten te vinden.

Arianna Rijnberg
Arianne Rijnberg – pedagogisch medewerker, MT lid, zorgcoach en mentor

Ik ben Arianne Rijnberg. Sinds februari 2006 ben ik werkzaam bij Kindcentrum Alexandra. De eerste 3 jaar heb ik gewerkt als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf. Inmiddels ben ik lid van het MT, zorgcoach en mentor. Tijdens mijn 24-urige werkweek werk ik met veel plezier zowel op het kinderdagverblijf, de naschoolse- en vakantieopvang en op kantoor. Mijn werkweek is met deze invulling ontzettend leuk en iedere dag is weer een uitdaging. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Meerkerk. In mijn vrije tijd varen we er graag met de boot op uit, lees ik graag en ondernemen we allerlei activiteiten met elkaar!

Christel Bosman
Christel Bosman – pedagogisch medewerker

Ik ben Christel Bosman. Samen met mijn man en 2 dochters woon ik in Alblasserdam. Ik ben sinds 2005 met veel plezier werkzaam op Kindcentrum Alexandra. Het werken met kinderen is elke dag anders en nooit saai! Ik vind het ontzettend leuk om hen een fijne dag te bezorgen als ze bij ons zijn en ze te stimuleren in hun ontwikkeling! Het is fijn om te zien dat ze het naar hun zin hebben en zich veilig voelen bij ons. Dat vind ik het aller belangrijkste!

Karin de Leeuw
Karin de Leeuw – pedagogisch medewerker

Ik ben Karin de Leeuw. Sinds juni 2007 werk ik met erg veel plezier twee dagen per week op Kindcentrum Alexandra. In het begin werkte ik de dagen op het kinderdagverblijf, maar sinds dat we gestart zijn met de Vakantieopvang en NSO ben ik daar ook werkzaam. Wat is het leuk als je eerst de kinderen als baby's of peuters op je groep hebt en ze later als kleuters op gaat halen van school of ze weer terug ziet op de vakantieopvang. De band die je met de kinderen hebt opgebouwd blijft bestaan en je maakt een heel groot stuk van hun ontwikkeling mee en dat is geweldig om mee te maken.

Esther Prins
Esther Prins – pedagogisch medewerker

Ik ben Esther Prins. Ik ben geboren en getogen in Gorinchem. Ik werk sinds 2002 met veel plezier bij Kindcentrum Alexandra. Het is fantastisch om te ervaren hoe kinderen zich ontwikkelen van baby tot een redelijk zelfstandige peuter. Het is iedere keer weer een feest om 's ochtends enthousiast begroet te worden door die kleintjes en ze te begeleiden en stimuleren in hun ontwikkeling gedurende de dag. Over mijzelf: mijn hobby's zijn veel wandelen met mijn hond, vooral in het bos, strandvakanties, winkelen en af en toe uit eten of naar de bioscoop gaan vind ik ook gezellig om te doen.

Leonie de Kok
Leonie de Kok – pedagogisch medewerker

Ik ben Leonie de Kok, getrouwd met Marco en moeder van 2 kinderen. Sinds 2007 ben ik werkzaam op Kindcentrum Alexandra. Heerlijk vind ik het om samen met de kinderen een fijne dag te hebben door samen leuke dingen te doen. Prentenboeken voorlezen, knutselen, lekker buiten spelen....De kinderen zijn nog zo onbevangen en snel blij, dus het is een dankbare job! De dagen dat ik thuis ben geniet ik samen met onze kinderen van onze vrije tijd en zitten we vaak op de fiets!

Willy Kreeft
Willy Kreeft – pedagogisch medewerker en mentor

Ik ben Willy Kreeft en ik woon in Waalwijk. Vele jaren ben ik werkzaam geweest in instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking. Op een gegeven moment kreeg ik de behoefte om voor een doelgroep te kiezen die nog volop in ontwikkeling is en alles in het leven nog moet leren. Ik ben toen gaan werken op Kindcentrum Alexandra en werk hier alweer geruime tijd. Kinderen blijven je elke dag weer verrassen door hun ontwikkeling en spontane reactie en actie.

Geen kind is hetzelfde en dit geeft me veel inspiratie om steeds weer te kijken hoe je het individu kan begeleiden in zijn ontwikkeling. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen of te fietsen, verder vermaak ik me buitenshuis met tuinieren en geniet van dagtripjes in Nederland. Op vakantie ga ik op zoek naar cultuur, natuur en geschiedenis in andere landen. Ik kan me volledig verdiepen in een prachtig boek over geschiedenis archeologie, genealogie of een spannende thriller of roman.

Nelleke van Leeuwen
Nelleke van Leeuwen – pedagogisch medewerker en mentor

Ik ben Nelleke van Leeuwen, en woon samen met mijn vriend en dochters in Sliedrecht. Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Kindcentrum Alexandra. Het werken met kinderen bevalt mij erg goed! Ik vind het erg afwisselend en dankbaar werk, en een uitdaging om de kinderen elke keer weer een leuke dag te bezorgen! In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn gezin. Lekker de natuur in of dagjes weg. Daarnaast vind ik het heerlijk om leuke dingen te ondernemen met mijn kinderen.

Jeannette Stuij
Jeannette Stuij – pedagogisch medewerker

Mijn naam is Jeannette Stuij, samen met mijn man wonen wij in Giessenburg. Onze dochters zijn al het huis uit. Sinds december 2009 werk ik bij Kindcentrum Alexandra. Voorheen was ik werkzaam bij verschillende peuterspeelzalen waar ik als leidster op de groep stond. Het is heerlijk om met jonge kinderen te werken, ze zijn zo open en spontaan. Vaak zijn ze bezig om hun wereld te ontdekken, dat ik dat met hen mag beleven vind ik geweldig. Natuurlijk heb ik ook hobby`s zoals zwemmen, fietsen, klarinet spelen en kaarten/kleine cadeautjes maken.

Ingrid Tromp
Ingrid Tromp – pedagogisch medewerker en mentor

Ik ben Ingrid Tromp en ik woon in Heukelum. Vanaf juni 2011 werk ik met veel plezier bij Kindcentrum Alexandra! Na het afronden van mijn opleiding pedagogisch werker niveau 4 ben ik hier gaan werken. Eerst alleen op het kinderdagverblijf maar daarna ook op de BSO en de vakantieopvang. Het leuke hiervan vind ik de afwisseling. Een dag op het kinderdagverblijf is toch heel anders als op de BSO! Vanaf 2012 geef ik op het Kindcentrum ook peutergym op vrijdagochtend. Zelf heb ik altijd geturnd en nu zit ik op zumba en volleybal. Ik weet hoe leuk en belangrijk sporten en bewegen is en ik kan dit nu samen met de peuters doen. Ik zie ook hoeveel plezier de kinderen er in hebben!

Wat het werken met kinderen zo leuk maakt, is dat geen dag hetzelfde is. Je ziet hoe de kinderen zich in de loop van de tijd ontwikkelen en genieten van wat ze doen. Ik vind het erg leuk dat wij hier onze bijdrage in kunnen leveren.

Marja Honcoop
Marja Honcoop – pedagogisch medewerker en mentor

Ik ben Marja Honcoop. Sinds juli 2013 ben ik in het bezit van mijn diploma Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. Vanaf September 2013 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker bij Kindcentrum Alexandra. Ik ben dol op alle kindjes en geniet van elke dag, ik doe mijn werk dan ook met veel enthousiasme, liefde en plezier. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig naar de sportschool, ook vind ik het leuk om te winkelen en gezellige dingen te doen met vrienden en familie zoals een hapje eten, of een bezoekje aan de bioscoop.

Leoni Groeneboer
Leoni Groeneboer – directeur, pedagogisch medewerker, zorgcoach en mentor

Ik ben … Leoni groeneboer, directeur van Kindcentrum Alexandra. In 1988 ben ik het kinderdagverblijf begonnen met 1 groepje kinderen van 0-4 jaar. In al die jaren is het kinderdagverblijf uitgegroeid naar 4 volwaardige groepen kinderdagverblijf en zijn we gestart met 2 groepen Naschoolse Opvang en Vakantieopvang. Het is een heel Kindcentrum geworden wat nu echt compleet is! Ik werk gemiddeld 22 uur per week op kantoor en 2 middagen in de week op de NSO. Ik blijf het geweldig vinden om naast mijn kantoorwerk, zelf met de kinderen op de groep te werken. Kinderen zijn nooit saai, iedere dag is weer een uitdaging! In de vakanties ben ik regelmatig te vinden bij onze Vakantieopvang om de kinderen een leuke dag te bezorgen samen met mijn collega’s. Het is erg leuk om steeds weer nieuwe dingen te verzinnen en tot uitvoering te brengen. Het belangrijkste vind ik dat alle kinderen van 0 tot 12 jaar bij ons Kindcentrum een leuke en zinvolle dag beleven met veel plezier en tevreden om 18.00 uur naar huis gaan. En ik weet dat ons hele team zich daarvoor inzet!

Contactgegevens

Kinderdagverblijf Alexandra

Zusterstraat 11
4201 EK, Gorinchem

Postadres

Zusterstraat 11
4201 EK, Gorinchem

T: 0183 - 689 502

E:info@kindcentrumalexandra.nl

LRK-nummer: 569618149