“Een persoonlijke benadering van zowel
kinderen als ouders
staat bij ons voorop!”

Ons team

Arianna Rijnberg
Arianne Rijnberg – pedagogisch medewerker, MT lid, zorgcoach en mentor

Ik ben Arianne Rijnberg. Sinds februari 2006 ben ik werkzaam bij Kindcentrum Alexandra. Na een aantal jaren werken op zowel het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang, kon ik mijn taken uit gaan breiden als lid MT, zorgcoach en voor nu als interim directeur. Mijn werkweek is met deze taken ontzettend leuk en iedere dag is weer een uitdaging. Ik vind het geweldig leuk als de kinderen blij naar huis gaan, ouders tevreden zijn en ons team met plezier en hun positieve inzet een mooie dag hebben gehad met de kinderen.
Samen met mijn man en kinderen woon ik in Meerkerk. In mijn vrije tijd varen we er graag met de boot op uit, lees ik graag en ondernemen we allerlei activiteiten met elkaar. Ik hoop u te ontmoeten op Kindcentrum Alexandra.

Astrid Griekspoor
Astrid Griekspoor – pedagogisch medewerker

Ik ben Astrid Griekspoor en woon samen met mijn vriend en onze 2 kinderen in Werkendam. Ik werk sinds juni 2019 met veel plezier bij Kindcentrum Alexandra. Ik werk 2 dagen op het kinderdagverblijf. In de weekenden in het voorjaar zijn we vaak op de camping te vinden. We zijn graag buiten en vinden het fijn om dingen te ondernemen. Ik hou van lezen, hardlopen en met vriendinnen naar de film gaan of gezellig bijkletsen. Ik werk 19 jaar als pedagogisch medewerker en ik kan me geen leukere baan voorstellen. Ik vind het erg leuk om de ontwikkeling van de kinderen te volgen en de kinderen daarbij te stimuleren waar nodig is. De vrolijke gezichten van de kinderen die mij begroeten bij binnenkomst en de ouders die hun kind met een fijn gevoel bij ons achterlaten, dat doet mij meer dan goed. Ik probeer van elke dag een feestje te maken!

Esther Prins
Esther Prins – pedagogisch medewerker

Ik ben Esther Prins. Ik ben geboren en getogen in Gorinchem. Ik werk sinds 2002 met veel plezier bij Kindcentrum Alexandra. Het is fantastisch om te ervaren hoe kinderen zich ontwikkelen van baby tot een redelijk zelfstandige peuter. Het is iedere keer weer een feest om enthousiast begroet te worden door die kleintjes en ze te begeleiden en stimuleren in hun ontwikkeling gedurende de dag. Over mijzelf: mijn hobby's zijn veel wandelen met mijn hond, vooral in het bos, strandvakanties, winkelen en af en toe uit eten of naar de bioscoop gaan vind ik ook gezellig om te doen.

Ingrid Tromp
Ingrid Tromp – pedagogisch medewerker en mentor

Ik ben Ingrid Tromp en ik woon in Heukelum. Vanaf juni 2011 werk ik met veel plezier bij Kindcentrum Alexandra! Na het afronden van mijn opleiding pedagogisch werker niveau 4 ben ik hier gaan werken. Eerst alleen op het kinderdagverblijf maar daarna ook op de BSO en de vakantieopvang. Het leuke hiervan vind ik de afwisseling. Een dag op het kinderdagverblijf is toch heel anders als op de BSO! Vanaf 2012 geef ik op het Kindcentrum ook peutergym op vrijdagochtend. Zelf heb ik altijd geturnd en nu zit ik op zumba en volleybal. Ik weet hoe leuk en belangrijk sporten en bewegen is en ik kan dit nu samen met de peuters doen. Ik zie ook hoeveel plezier de kinderen er in hebben!

Wat het werken met kinderen zo leuk maakt, is dat geen dag hetzelfde is. Je ziet hoe de kinderen zich in de loop van de tijd ontwikkelen en genieten van wat ze doen. Ik vind het erg leuk dat wij hier onze bijdrage in kunnen leveren.

Joyce de Beer
Joyce de Beer – pedagogisch medewerker

Ik ben Joyce de Beer en samen met mijn vriend en 2 dochters woon ik in Gorinchem. Sinds september 2019 ben ik werkzaam op Kindcentrum Alexandra. Ik ben zowel op het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang aanwezig. Het leuke aan het werken met kinderen is voor mij het dicht bij de ontwikkeling staan. De kinderen zowel lijfelijk als mentaal zien groeien en ze daarbij kunnen helpen, begeleiden, stimuleren en ondersteunen vind ik ontzettend leuk om te doen. Elk kind is anders en doet de dingen op zijn eigen wijze en tempo. Dat maakt het werk nu juist zo leuk en veelzijdig. Elke dag is anders! In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn gezin. Lekker naar het bos of het strand of een dagje pretpark. Ook kan ik genieten van een dagje shoppen, een goed boek of een fijne serie.

Leona Versluis
Leona Versluis – pedagogisch medewerker, MT lid, zorgcoach, mentor

Ik ben Leona Versluis. Sinds 2001 werk ik in de kinderopvang en vanaf 2007 met veel plezier op Kindcentrum Alexandra. Ik werk twee dagen als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf en anderhalve dag op kantoor. De ontwikkeling van kinderen blijft bijzonder en iedere dag is het een uitdaging om alle kinderen spelenderwijs te stimuleren bij hun ontwikkeling. Ik krijg energie van kinderen als ik zie dat ze onbezorgd een dag bij ons kunnen spelen. Een lach van een kind maakt me blij. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn man en dochter. Ik houd van de natuur en ben dan ook graag buiten om te wandelen, te fietsen en te sporten. Het liefst in de bossen.

Marja Vos
Marja Vos – pedagogisch medewerker en mentor

Ik ben Marja Vos. Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Kindcentrum Alexandra. Ik werk voornamelijk op het kinderdagverblijf, maar ben ook één middag in de week te vinden op de buitenschoolse opvang. Naast pedagogisch medewerker ben ik ook mentor op zowel het kinderdagverblijf als op de buitenschoolse opvang. Elk kind is uniek en ieder kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier. Het mooie van mijn beroep is dat ik dit allemaal van dichtbij mee mag maken. Ik doe mijn werk dan ook met veel enthousiasme, liefde en plezier. Elke dag is weer een feestje!

Mirella van Berchum
Mirella van Berchum – pedagogisch medewerker

Ik ben Mirella van Berchum en woon in Sleeuwijk samen met m’n man en 2 zoons. Eerder ben ik al werkzaam geweest als pedagogisch medewerker bij Kindcentrum Alexandra op het kinderdagverblijf. Nu ben ik sinds januari 2019 werkzaam op de buitenschoolse opvang. Ik vind het een leuke uitdaging om samen met de kinderen nadat ze uit school komen er een gezellige middag van te maken, door middel van activiteiten zowel binnen als buiten, leuke gesprekken, een luisterend oor en af en toe knuffel, want ook daar hebben de kinderen behoefte aan. Iedere middag is hier anders en ook ieder kind is anders. Dat maakt het werken met kinderen juist zo leuk en ga ik met veel plezier naar m’n werk. In m’n vrije tijd vind ik het heerlijk om te knutselen, te lezen, buiten te zijn en te genieten van m’n kinderen.

Rosanna van Poppel
Rosanna van Poppel – pedagogisch medewerker en mentor

Mijn naam is Rosanna van Poppel. Sinds april 2018 ben ik werkzaam op Kindcentrum Alexandra op het kinderdagverblijf en op de buitenschoolse opvang. Naast mijn rol als mentor begeleid ik ook de 3+ peuters bij de voorschoolse vorming, zing ik samen met de kinderen uit volle borst mee in het Alexandra Koor en geef ik op de woensdagochtend peutergym. De maandag en vrijdag werk ik op de buitenschoolse opvang. Elke dag fiets ik met veel plezier naar mijn werk waar ik met veel enthousiasme bijdraag aan de ontwikkeling van alle kinderen. In mijn vrije tijd doe ik van alles. Van goede series kijken tot genieten van lekker eten en drinken. En van zonvakanties tot een balletje slaan op de golfbaan.

Vienna Rijkers
Vienna Rijkers – pedagogisch medewerker

Ik ben Vienna Rijkers. Vanaf september 2019 werk ik bij Kindcentrum Alexandra op het kinderdagverblijf. Ik ben geboren en getogen in Gorinchem. Ik vind het geweldig om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen van baby tot peuter. Iedere dag ga ik met een glimlach naar het werk en ga ik weer met een glimlach naar huis. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werken met kinderen zo leuk. In mijn vrije tijd schrijf ik graag gedichten. Ik heb ook 2 gedichtenbundels uitgegeven waar ik super trots op ben. Ook vind ik het leuk om te winkelen en leuke dingen te doen met vriendinnen en vrienden zoals uiteten gaan of een bezoekje brengen aan de bioscoop.

Wendy Bink
Wendy Bink – pedagogisch medewerker

Ik ben Wendy Bink. Ik woon samen met mijn vriend in Gorinchem. Sinds april 2016 werk ik bij Kindcentrum Alexandra als pedagogisch medewerker. Ik werk op het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Soms help ik mee met de peutergym. Ik vind het belangrijk dat de kinderen het naar hun zin hebben, zich veilig voelen en ze met veel plezier naar de Kinderopvang gaan. Wat ik ook belangrijk vind, is dat de kinderen zich vertrouwd en op hun gemak voelen. Kinderen hebben veel fantasie, dat vind ik fascinerend en leuk om te zien. In mijn vrije tijd hou ik van winkelen en sieraden maken. Ook vind ik het fijn om op vakantie en om lekker uiteten te gaan.

Willy Kreeft
Willy Kreeft – pedagogisch medewerker en mentor

Ik ben Willy Kreeft en ik woon in Waalwijk. Vele jaren ben ik werkzaam geweest in instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking. Op een gegeven moment kreeg ik de behoefte om voor een doelgroep te kiezen die nog volop in ontwikkeling is en alles in het leven nog moet leren. Ik ben toen gaan werken op Kindcentrum Alexandra en werk hier alweer geruime tijd. Kinderen blijven je elke dag weer verrassen door hun ontwikkeling en spontane reactie en actie.

Geen kind is hetzelfde en dit geeft me veel inspiratie om steeds weer te kijken hoe je het individu kan begeleiden in zijn ontwikkeling. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen of te fietsen, verder vermaak ik me buitenshuis met tuinieren en geniet van dagtripjes in Nederland. Op vakantie ga ik op zoek naar cultuur, natuur en geschiedenis in andere landen. Ik kan me volledig verdiepen in een prachtig boek over geschiedenis archeologie, genealogie of een spannende thriller of roman.

Leoni Groeneboer
Leoni Groeneboer – directeur, pedagogisch medewerker, zorgcoach en mentor

Ik ben … Leoni groeneboer, directeur van Kindcentrum Alexandra. In 1988 ben ik het kinderdagverblijf begonnen met 1 groepje kinderen van 0-4 jaar. In al die jaren is het kinderdagverblijf uitgegroeid naar 4 volwaardige groepen kinderdagverblijf en zijn we gestart met 2 groepen Naschoolse Opvang en Vakantieopvang. Het is een heel Kindcentrum geworden wat nu echt compleet is! Ik werk gemiddeld 22 uur per week op kantoor en 2 middagen in de week op de NSO. Ik blijf het geweldig vinden om naast mijn kantoorwerk, zelf met de kinderen op de groep te werken. Kinderen zijn nooit saai, iedere dag is weer een uitdaging! In de vakanties ben ik regelmatig te vinden bij onze Vakantieopvang om de kinderen een leuke dag te bezorgen samen met mijn collega’s. Het is erg leuk om steeds weer nieuwe dingen te verzinnen en tot uitvoering te brengen. Het belangrijkste vind ik dat alle kinderen van 0 tot 12 jaar bij ons Kindcentrum een leuke en zinvolle dag beleven met veel plezier en tevreden om 18.00 uur naar huis gaan. En ik weet dat ons hele team zich daarvoor inzet!

Contactgegevens

Kinderdagverblijf Alexandra

Zusterstraat 11
4201 EK, Gorinchem

Postadres

Zusterstraat 11
4201 EK, Gorinchem

T: 0183 - 689 502

E:info@kindcentrumalexandra.nl

LRK-nummer: 569618149